Atelierlessen voor kinderen en jongeren

Vind jij het leuk om te tekenen en schilderen of vind jij het leuk om dingen te bouwen en te knutselen? Dan ben je aan het goede adres in mijn atelier! Ik help je graag op weg met leuke technieken, mooie materialen en de beste tips om nog meer plezier te beleven aan het maken van kunst. Ik heb op maandagen en zaterdagen verschillende mogelijkheden voor kinderen en jongeren. Ik bied zowel groepslessen aan als vrij werken onder mijn begeleiding.

Groepsles Tekenen en Schilderen (maandagmiddag 6-12 jaar)

Elke les zal starten met een verhaal of oefening om je iets te leren over tekenen en schilderen, over beroemde kunstenaars of om je inspiratie te geven voor je eigen werk.  
Zo maken we een zelfportret waarbij we eerst goed naar onszelf moeten kijken; hoe deden de kunstenaars dat vroeger eigenlijk?
Of we gaan ontdekken hoe je ervoor kan zorgen dat je tekening niet van het papier lijkt af te vallen! 
Ik laat je kennismaken met verschillende materialen zoals acrylverf, aquarelverf, pastelkrijt, potlood, grafietpotlood, inkt, houtskool en vilstift.  

Als afsluiting praten we altijd even na en bekijken we elkaars werk, zodat je niet alleen van mij, maar ook van elkaar leert. Belangrijk is dat iedereen plezier heeft en dat je trots bent op wat je hebt gemaakt.

Aanvullende informatie:

Data: 15 april, 6 mei
Nieuwe reeks:  13 mei, 27 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli

Tijdstip: 16:00-17:00 uur

Prijs: 8,50 per les, afname per reeks.

Gemiste lessen worden niet gecrediteerd, wanneer de docent onverhoopt een keer niet kan, wordt de gemiste les ingehaald.

Vrij werken 2d en 3d (maandagavond 12-18 jaar)

Zit jij op de middelbare school en zou je graag nog meer bezig willen zijn met kunst? Dat kan! In mijn atelier ben je welkom op maandagavonden om lekker zelf aan de slag te gaan met uiteenlopende materialen en technieken. Je kan deze lessen ook gebruiken om je portfolio op te bouwen voor als je naar een creatieve vervolgopleiding zou willen! Ik help je daar graag mee!

Aanvullende informatie:

Data: 15 april, 6 mei
Nieuwe reeks: 13 mei, 27 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli

Tijdstip: 19:30-21:00 uur

Prijs: 16,50 per les, afname per reeks

Gemiste lessen worden niet gecrediteerd, wanneer de docent onverhoopt een keer niet kan, wordt de gemiste les ingehaald. 

Vrij werken 2d en 3d lessen (zaterdag 6-18 jaar) 

Op zaterdag verzorg ik lessen waarin je vrij mag werken onder mijn begeleiding. Je werkt met mijn professionele materiaal en ik begeleid iedereen individueel. Misschien wil je wel leren natekenen, striptekenen  of landschappen schilderen. Of misschien wil je wel ruimtelijk werken? Alles kan op de zaterdag! We werken in kleinere groepjes zodat ik iedereen genoeg aandacht kan geven!

Aanvullende informatie:

Tijdstip:
11-12 uur

Prijs: strippenkaart per 5 of 10 lessen a 15 euro per les

Kun je een keertje niet, gaat dit niet van je lessen af.