Teken- en schilderatelier voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar!

Vind jij het leuk om te schilderen? Of teken je graag? Ik help je graag op weg met leuke technieken, mooie materialen en de beste tips om nog meer plezier te beleven aan tekenen en schilderen. Ik heb op maandagen en zaterdagen verschillende mogelijkheden voor kinderen en jongeren. Ik bied zowel lessen aan als vrij werken onder mijn begeleiding.

Elke les zal starten met een verhaal of oefening om je iets te leren over tekenen en schilderen, over beroemde kunstenaars of om je inspiratie te geven voor je eigen werk.  
Zo maken we een zelfportret waarbij we eerst goed naar onszelf moeten kijken; hoe deden de kunstenaars dat vroeger eigenlijk?
Of we gaan ontdekken hoe je ervoor kan zorgen dat je tekening niet van het papier lijkt af te vallen! 
Ik laat je kennismaken met verschillende materialen zoals acrylverf, aquarelverf, pastelkrijt, potlood, grafietpotlood, inkt, houtskool en vilstift. Daarnaast verzorg ik lessen waarin je vrij mag werken onder mijn begeleiding. Ook super leuk wanneer je graag iets heel specifieks wil leren!

Centraal staat, zowel tijdens de lessen als tijdens het vrij werken,

dat alles mag en niets fout is, je mag zelf ontdekken maar ik help je natuurlijk wel! Als afsluiting praten we altijd even na en bekijken we elkaars werk, zodat je niet alleen van mij, maar ook van elkaar leert. Belangrijk is dat iedereen plezier heeft en dat je trots bent op wat je hebt gemaakt. Maandag


Kinderen van 6-12 jaar (vol)

Leuke lessen voor basisschoolleerlingen

De lessen voor kinderen tot 12 jaar vinden plaats op maandagen van 14:30-15:30 
Prijs: 8,- per les


Zaterdag

Kinderen en jongeren vanaf 6 jaar

Vrij werken onder mijn begeleiding in een klein groepje.
De lessen vinden plaats op zaterdagen van 11-12 uur of 12-13 uur
Prijs: 15,- per les


Kinderfeestje 

Wil jij graag een onvergetelijk kinderfeestje? Op zaterdagen kunnen we deze altijd plannen!