Cursus voor volwassenen vanaf 2023

Tekenen en schilderen

In mijn atelier is het mogelijk om te komen tekenen en schilderen onder mijn begeleiding.  Heb je de wens om (beter) te leren tekenen en schilderen? Dan is deze cursus Tekenen en Schilderen echt iets voor jou. Of je nu beginnend schilder of tekenaar bent of een gevorderd amateurkunstenaar die meer de diepte in wil duiken: iedereen is welkom in mijn atelier! Samen met je medecursisten wissel je je idee├źn en technieken uit, waardoor je veel van elkaar leert. Ik begeleid iedereen individueel en coach jou met behulp van tips & tricks richting het resultaat wat je voor ogen hebt. 
In mijn atelier is iedereen bezig met zijn eigen interesses;  misschien ga jij wel aan de slag met het schilderen van een landschap en iemand anders is misschien bezig met het tekenen van een stilleven of met het schilderen van een abstract werk. 

Spreekt jou dit aan? Je bent van harte welkom in mijn atelier! Kom gerust eens kijken!


Aanvullende informatie

Wat neem je mee:  Neem zelf jouw teken- en schildermaterialen, schets - en tekenpapier mee. Teken- en schetspapier kan ook ter plekke worden aangeschaft. 


Docent(en): Claudia Schrover 

Lesdag(en): dinsdag (19:00-21.30) of vrijdag (09:00-11:30)

Doelgroep: Volwassenen

Aantal lessen: 25

Aantal plekken: 10

Prijs: 375,- (15,- per les) 

Wil je alvast verzekerd zijn van jouw plek? Geef je voorkeur voor een dag alvast door per email. Vermeld daarbij je naam en contactgegevens!

Vanaf 2023 

Lesdata dinsdag: vanaf januari 2023, data volgen.
Lesdata vrijdag: vanaf juni 2023, data volgen